2013. december 22., vasárnap

Jurassic Park Builder – Prémium ingyen









Még mindig nem tudományos cikk, hanem egy lehetőség megosztása.

Okos telefonokhoz nem értek, szóval fogalmam sincs mik azok a rövidítések, ám tudom, hogy Facebook-on is játszható immáron a játék. És én játszok is.


A játék mondhatni jópofa, ám hamar idegőrlő lesz. Tollatlan Velociraptor, a jeep-nél nagyobb Compy… a hihetetlen memória igény és az átkozott prémium. Ja igen, egy mezozoikumi dínónak sincs tolla, csak a Yutyrannusnak, annak pedig egész testtét szárny tollak fedik pihék helyet… még ezt is elk*rták. (Meg Brontosaurus is van… amikor olyan nem létezett!)

Dino dollár a prémium neve, mit valós pénzért lehet venni. Vannak időszakosan prémiumért beszerezhető állatok, ám a T-rex állandó jelleggel beszerezhető 490 prémiumért, ami úgy 40 dollár a valóságban. Azaz egy ilyen játékhoz képest kiba’ nagy pénz lehúzás. Persze vannak leárazások, akár 50%-osak is.
Játék folyamán időnként kapunk dino dollárt, össze lehet szedni egy T-rexre valót hónapok alatt vagy tán évek alatt.

Tehát van egy jópofa unaloműző játék, miben vannak dínók, tengeri állatok és ja ősemlősök is. (Szerintem nem soká jön a dínók előtti pakk.) De ahhoz hogy tényleg élvezzük kellene fizetni és itt jön a



Megváltás!

Nem régebben betették a harci arénát. Kis kampány szerűség van. Lényeg, hogy ha nyerünk a maradt HP alapján bronz, ezüst és arany medált kapunk. Arany medál esetén kapunk dino dollárt is a szokásos jutalmak mellet.
Viszont, ha ugyanazt a harcot ismét lejátszuk és gyengébben muzsikálunk, ezüst vagy bronz medált kapunk, akkor ugye az arany elvész és ha ismét arany medálra győzünk ismét kapunk dino dollárt.
Én eddig 200-300 dollárt farmoltam ki. Megvettem a Yutyrannust, Pteronodont mikor leáraztak, és már most megtudnám, venni a T-rexet, bár inkább megvárom a leárazást.




Buggolok, tehát vagyok!

Ez vajon bug? Előfordulhat, hogy játék hiba, az is lehet, hogy később úgy kibannolnak engem, mint a fene. Ám az is lehet, hogy nem bug. Mért is?

Játék oldalán volt aki már anyázott, hogy 40 dollár a rexért a pofátlanság teteje. Úgyszintén anyáztak már a tollatlanságért, vagy a Brontosaurusért. Meg a játék rendszerének gyakori összeomlásért, illetve a memória falásáért.
Ezek alapján sok ember nem hogy nem fizet prémiumot, de még a játékot is otthagyja. Az, hogy lehet apránként prémiumot farmolni lassan de biztosan, bármit meg lehet szerezni, ez egy mézes madzag. Növeli a játékosok számát, és lehet a prémium vásárlásra is pozitívan fog hatni, mivel többen játszanak és van aki nem bír várni és ezért inkább vásárol prémiumot.

Tehát az ingyen prémium szerzési lehetőséget mit leírtam, csak saját felelősségre használjátok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése