2013. május 2., csütörtök

Walking With Dinosaurs movie 3D Trailer

5 megjegyzés:

  1. A CGI nagyon ott van, odaveri a Jurassic Parkot is. De miért Walking with Dinosaurs a címe, ha sokkal inkább hasonlít egy March of the Dinosaurs (A Nagy Dínóvándorlás) remake-re csak egy Pachyrhinosaurus szemszögéből.
    Ez az egyik dolog.
    A másik az, hogy hol az istenverte nyilába vannak a tollak a tyrannosauridákról???? 2013-at írunk!!! A nagy pikkelyes ábrázolásnak nincs logikája, pláne ha a helyszín a hideg Kanada. A ceratopsiákról is hiányoltam azok a sünök tüskéire emlékeztető tollakat. De még ne temessük, a Tarbosaurus 3d-nál biztos jobb, főleg, hogy ha nem lesz hülye gyerek narráció :P

    Ennek a filmnek egyenlőre csak a címével van bajom. De lehet, hogy azért ez a címe, mert hangulatilag arra a nagyon kedves doksira fog emlékeztetni. Majd meglátjuk....

    2013 a jó filmek éve, a Tűzgyűrű után, ezt a filmet várom a legjobban ebben az évben :D

    VálaszTörlés
  2. Sajnos az eredeti sorozatnak inkább csak a címét örökölte. Az egyik közreműködő (vagy legalábbis bennfentes) paleontológus elmondása szerint a film a Dinosaur Revolution és a March of the Dinosaurs keveréke lesz hangulat szempontjából.

    Ettől még lehet jó, de az elvárásaim zuhantak.

    VálaszTörlés
  3. A CGI tényleg nagyon jó. A tollas ábrázolással meg még nem békült ki a köznép, pedig A Nagy Dinóvándorlás bebizonyította, hogy tollasan is jól néznek ki a Tyranosauridák. A Walking with címet meg már reklámfogásból is megéri nekik felhasználni.

    VálaszTörlés
  4. A jp-nek volt (És lehet hogy lesz is ) a legjobb a cgi-je.De a jp egy kifejezetten régi film , ez pedig 2013 as.Mérjük össze az akkori technológiát a mostanival.Egyébként a tollakkal kapcsolatban bob-al értek egyet.

    VálaszTörlés
  5. A Jp akkora fejlődés volt CGI terén amilyen fejlődés még egyszer valószínűleg már nem lesz, de ha figyelmesen nézed a videót, akkor láthatod, hogy néhány téren még a Jp-nél is jobb a CGI pl amikor a két állat ütközik és végigfut rajtuk az ütéshullám, na annál a jelenetnél kilibabőrösödtem.

    VálaszTörlés