2013. április 29., hétfő

Hányadik napon teremtette Isten a dinoszauruszokat?


Néhány napja a Redditen bukkant fel, és éppen most fut be sok százezer megosztással járó karriert a Facebookon az a fotó, ami állítólag egy dél-karolinai katolikus magániskola negyedik évfolyamának tudományórai tesztjét ábrázolja (az amerikai általános iskolákban az alsóbb tagozatokban tudomány címszó alatt foglalkoznak az összes természettudományos témával a biológiától a kémián át a fizikáig). A tesztben a kreacionista elmélet alapvetéseire kérdeznek rá – nincs evolúció, a Föld nem több milliárd, hanem csak párezer éves, stb. –, és az azokra rendre a tudományos tényekkel ellentétes válaszokat adó kisdiák meg is kapja a maga csillagos ötösét és száz százalékos értékelését.



Részletek Index Hányadik napon teremtette Isten a dinoszauruszokat?

5 megjegyzés:

  1. Na az ilyenektől akkora, DE AKKORA IDEGFASZT TUDOK KAPNI!!!!!!!!!!
    Ez legális egyáltalán? Egy hülye diák 5 kap? Ennyi erővel én is ráírhatnám a matekdogámra hogy egy baromság az egéssz és kaphatnám az ötöst. Én ezt ne....ezt nem....ÉN EZT NEM TŰRÖM!!!! Az eddig kiadott dolgozatokat semmisnek kell venni!

    A tesztfeladatok kidolgozóit pedig SORRRA ELKAPNI, AGYON VERNI, MEGCSONKÍTANI, A BELEIKEN ÁT FELAKASZTANI EGY FÁRA VÉGÜL AGYUKAT KILOCCSANTVA AZ Ő ÁLLÍTÓLAGOS ÚRUK SZÍNE ELÉ ÁLLÍTANI!!!!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon sok csőlátású ember van aki el is hiszi ezeket a dolgokat. Bár nem a diákokkal van a baj hanem azokkal akik engedik hogy ezt tanítsák az iskolába.

    VálaszTörlés
  3. Amúgy a bibliából kiszámítható, hogy a föld valamivel több mint 6000 éves, a dinoszauruszok kb Kr.e. 2348-ban múltak ki a vízözön miatt.

    VálaszTörlés
  4. Ezekbe a bibliás dolgokba inkább ne menjünk bele, mert nekem ezekről megvan a véleményem (gondolhatod, hogy milyen).

    VálaszTörlés
  5. Tényleg együtt éltek az emberek a dinoszauruszokkal??????????????????????????????????????????????????????????

    VálaszTörlés