2014. január 12., vasárnap

HEURÉKA! MEGTALÁLTAM!!!!

Kedves olvasóink, örömmel közölhetem, hogy végre megtaláltam azt a nagyon okosan elrejtett youtube csatornát, ahol is videókban beszélnek a 2011-es Nanotyrannus vs Chasmosaurinae csatáról, természetesen eredeti nyelven. Ezt a google logikát is nagyon szeretem, beírom, hogy "Chasmosaurinae vs Nanotyrannus" és még ő néz engem hülyének, a témával kapcsolatba bezzeg semmit se hoz ki, csak egy rakás hülyeséget... FÁK LOGIK!!!

Na mindegy, több éves kutatás után végre sikerült megtalálnom, és most beillesztem nektek csakis ide a csatorna linkjét:

Chasmosaurinae vs Nanotyrannus


Ismétlem angolul, de ne féljetek hamarosan (talán a jövő hétvégén) írok róla egy cikket.

4 megjegyzés:

  1. Tehát Horner bácsi úgy okoskodott, hogy alig vannak fajok a kréta végén, hogy pont akkor derült, ki hogy van plusz még egy ceratopsida faj...

    VálaszTörlés
  2. Horner bácsi a paleontológia Trollja, aki még akkor is azt mondja a t.rexre hogy dögevő, ha a pofájába nyomnak egy t.rex által sérült hadrosaurus farkat, amin jól látható a csont gyógyulása.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem nagyon nem is vizsgálta meg a Tyrannosaurust mielőtt kijelentette a dögevő elméletét, mert olyan dolgokat hozott fel mellette aminek egy része nem is igaz (rossz látás) a másik része meg egy ragadozónak sem árt (jó szaglás, csontok tördelésére is alkalmas fogak) talán csak magára akarta vonni a figyelmet ezzel a kijelentéssel hisz tudta, hogy ez nagy port fog kavarni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az is lehet hogy akkora egy fasz hogy ahelyett hogy beismerné elméletei hibáit inkább makacsul ragaszkodik a maga hülyeségeihez mint David Peters. Olyasmi, hogy dögevő igazából nincs is. Minden húsevő fogyaszt elhullott és általa levadászott prédát egyaránt. Ezek aránya is csak nagyon kicsit lengenek ki. Szóval amíg az oroszlánnál a dögevés aránya kb 40% addig a hiénánál úgy kb 60, ám olyasmi akkor sincs hogy egy dögevő szárazföldi állat ne lenne képes a vadászatra.

      Törlés